Iskoristi 3 Godine Dodatnog Osiguranja!

Prijavi se na Bosch Newsletter i osiguraj svoj promo kod za gratis 3 godine dodatnog osiguranja na odabrane akcijske modele kod eKupi!

Ponuda vrijedi na odabrani asortiman vrhunskih Bosch uređaja bijele tehnike i malih kućanskih, koji su sada sniženi čak do 30% na eKupi web stranici. Ne propusti priliku osigurati svoje uređaje i uštedjeti pri kupnji.

Prijavi se odmah i osiguraj svoje uređaje na eKupi!

Ne čekaj, tvoj kod će stići brže nego što možeš reći “usisavač”!

Ponuda vrijedi od 16. do 30. travnja.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Spol
Consent

Da, slažem se da BSH kućanski uređaji d.o.o. koristi moje osobne podatke i dodatne informacije (npr. informacije o proizvodu, informacije o kupnji, servisu) koje sam ispunio/la u ovom obrascu i da me kontaktira putem drugih kanala poput e-mail adrese, mobilnog ili fiksnog telefona, putem poruka (npr. WhatsApp, Facebook Messenger, itd.) i pošte te me obavještava u sljedeće svrhe:

  • Slanje prilagođene i personalizirane komunikacije e-mailom i poštom o proizvodima, uslugama i događajima;
  • Slanje pozivnica za sudjelovanje u recenziranju proizvoda, anketu o upotrebi proizvoda za koji sam registriran/a, iskustvo s BSH kućanski uređaji d.o.o. i anketama o zadovoljstvu korisnika;
  • Pozivnicama za sudjelovanje u nagradnim igrama, promotivnim ponudama i ostalim promocijama.

U bilo kojem trenutku mogu povući svoj pristanak na sve gore navedeno klikom na ovu vezu [odjava].

Wow, brz kao Bosch!

Hvala ti na prijavi! Uskoro ćeš dobiti svoj jedinstveni promo kod putem e-maila. Iskoristi ga za dodatno gratis osiguranje u shopping ludilu na eKupi i pretvori svoj dom u pravu oazu udobnosti uz vrhunske Bosch kućanske uređaje. Tvoje novo, bezbrižno kućanstvo samo što nije počelo. Uz Bosch, udobnost i kvaliteta su zagarantirani!

Bosch XXL frižideri su dostupni
u sledećim prodavnicama

Kada kliknete na “Poseti prodavnicu” složili ste se sa Informacijama o zaštiti podataka o ličnosti.
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Prihvaćam